måndag 13 augusti 2012

Psykbryt

Behöver försvaret testpersoner? Inte sådana där som vill bli utsatta för olika läskigheter alltså, utan personer som kan utsätta soldaterna för påfrestningar. Mamman har nämligen en strålande kandidat här hemma! Tämligen gratis är han i hyra också för närvarande.

För just nu är lilleman bra på att driva sin omgivning till hysterins utkanter och frustrationens innersta träsk. Gah!!!!!!!

De senaste dagarna har mamman (samt pappan och mormorn, olika deltagare men samma tema) tjatat sig blå i ansiktet om ganska så basala (enligt endast de vuxna uppenbarligen) saker:
- om någon pratar så tittar man på denne = inte vänder ryggen till eller tittar upp i taket eller ned i tallriken
- om någon pratar (märk väl, det räcker med att prata, ingen har ännu kommit till det halvvrålande tonläget) så håller man INTE, absolut INTE för öronen
- sluta, nej och stopp är bland det absolut viktigaste att lyssna på första gången någon säger det = man ska inte behöva varken skrika eller tjata
- det går inte att storgråta sig till det man vill ha

Tja, det var väl det egentligen. Väldigt kort lista men en väldigt lååång helg+måndag. Ovanstående kan nämligen dyka upp i samvaron med lilleman. Precis. Hela. Tiden.

... Gaahh!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar