måndag 12 juli 2010

Hemma

Nu har mammans lilleman kommit hem igen. Och kära nån vad med saker som kan hända när grabbsen släpps iväg på scoutläger. Det är tur det inte händer så ofta, för då skulle inte mamman hinna med sig.

På fem dagar har nämligen lilleman inte bara sovit i sovsäck, ätit alla måltider utomhus, badat sjuttioelva gånger, blivit brun som en pepparkaka och låtit solen fixa alldeles lingult hår. Han har också kunnat klara sig helt utan både välling och napp!!!

Mammans lilla bebis blir så stor, så stor...

3 kommentarer:

  1. Ja, inte är "lilleman" nån lilleman inte! Han är en stor och duktig jobbarkille med stooor fantasi! Han och Lias har hunnit "åka skoter", fånga allsköns fiskar och aktat sig för hajar som simmade utanför "husbåten" *läs förrådstältet*, rest över stora hav på sitt skepp med mera, med mera, med mera... Där emellan har han hjälpt till. Hämtat saker, kånkat och burit, sprungit och klättrat. Inte undra på att man sover gått då ;-) (Morfarn' i familjen W meddelade nyss att Lias sov 13! timmar i natt) Jättekul har de haft våra stora killar!

    SvaraRadera
  2. Utan välling och napp! Men hjälp, vad stor han har blivit...

    SvaraRadera
  3. Jamen jag ahr väl hört att de varit full rulle hela tiden!! Jättekul att Lias och Nilas trivts så bra ihop. Och att det varit lite hektiskt fick jag ytterligare bevis på idag. Nilas har sovit hos mormor inatt och han sov ända till kl. 8.40!

    SvaraRadera