tisdag 21 januari 2014

Vinterlek2

Helgen som kom och gick bjöd faktiskt på solglimtar. Och det är inte ofta det hänt den senaste veckan inte! Snön har singlat ned i stora, vackra flingor och gjort att snöskyffeln fått göra skäl för namnet - så mycket skottning har det inte handlat om, det har mest varit puffat runt snön till ett bättre ställe än det landat på. Hade mamman ägt en lövblås hade nog den gått lika bra att använda.

Nåväl. åter tillbaka till helgen. När det äntligen bjöds lite sol så passades det på att besöka familjen i skogen och åka lite pulka:




Det ser ju så idylliskt ut att man skulle kunna tro att en korvgrillning suttit utmärkt som lunch. Men nej. Pysen har sin mors gener = fryser lätt. Plus att solen var bara på tillfälligt besök. Strax efter pulkaåkningen var avklarad hade snön gjort återintåg på himlen igen. Så det fick bli våfflor inne i stugvärmen istället. Mamman är rätt säker på att det alternativet inte gjorde någon besviken.


Om nu någon petnoga person orkar reagera på att mamman skriver att de åkt pulka medan det minsann finns bildbevis på att det var precis inte det de åkte... så håll truten. Gå ett varv runt huset. Dammsug eller byt lakan i sängen. Stick iväg bara. Det fanns pulkor där. Så det så. De var bara så himla snabba att de inte fastnade på bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar