onsdag 22 januari 2014

Vinterlek3

Wooha! Tredje blogginlägget på raken!?? Vad är nu detta? Flera veckor tystnad och så bara Pang! Tjong! Inte illa va? Åja, mamman riktigt känner hur imponerade ni är där ute. Borde ni vara minsann. Stanna i den känslan en stund. Mamman tänker nämligen inte ge några löften om att detta är starten på en trend.

Jaja. Iallafall.

Det har ju faktiskt inte bara snöat den senaste tiden (fast det känns som att det har det). Det har också varit hyfsat kallt. Inte alls snorkallt som i norra delarna av riket. Inte då. Hua. Utan mer alldeles lagom kallt. Minus fem till åtta grader sisådär. Och när det emellanåt då inte snöar så hinner det skapas lite is. Så nu har mamman och gossarna nött lite skridskor. Och det går bättre och bättre. Lilleman är mycket förtjust i sin hockeyklubba och pysen har hittat balansen och gnor på sakta men säkert (ähum, nåja. hyfsat säkert... hans rumpa har väl fått några smällar om man säger så).


Här var det meningen att det skulle visas bildbevis på eskapaderna. Men blogger.se och mammans kamera verkar ha en fnurra på tråden och mamman måste gå och sova. Återkommer med nytt försök en annan dag. Mammans kudde ropar högre än datakrånglet (hahahaha... som om krångel någonsin skulle ropa högst på mamman!!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar