tisdag 10 augusti 2010

Mammatröttma

Ujuj, vad det ska vara svårt att pyssova om nätterna! Lagom till att mammans hopp börjat växa om minst fem timmar mellan kvällsamning och första uppvaket mittinatten (allt tack vare gröten som pysen faktiskt tycker är jättegod... även om det är smula kladdigt att få i det lilla gossebarnet då han upptäckt hur kul det är att köra bil med läpparna lagom till att skeden snuddat munnen....) då välkomnas tand nr 2 hemma hos familjen! Så helgen har varit en anings tung, mycket skrik, gråt och nattliga promenader av och an i sovrummet. Uss, stackars liten! Tur att mormorn har funnits till hand och varit vaken med pysen under de tidiga morgontimmarna så mamman har fått en liten chans att ladda batterierna.

Så mamman börjar känna sig som en ganska så gammal disktrasa. Lite övertrött börjar hon också bli då det är svårt att somna om kvällarna och på nätterna går det att trassla in sig i täcket och vända på kudden hundrasjuttioelva gånger om.

Om det verkar ljusna snart? Nja. Njae. Pysen tycker fortfarande att han inte behöver någon napp eller nappflaska eftersom mamma är mycket godare att mumsa på. Och tand nr 3 lurar strax under tandköttet...

Återigen konstaterar trötta mamman, helt objektivt så klart, att det är en innerlig tur att hennes pojkar är så söta. Då orkar hon med det mesta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar