måndag 18 oktober 2010

Blött

Lilleman började leka med en plastpåse, en tom yoghurthink och vattenkranen. Han hällde, plaskade, kramade ur och började om igen. Mamman varit med förr och insåg ganska snabbt att det hela bara kunde sluta på ett sätt. Men... gofisen var så himla koncentrerad, fokuserad och SÖT att mamman inte hade hjärta att avbryta det hela. Det fick gå så länge det mesta av vattnet stannade på diskbänken. Mamman nöjde sig med att leka fotograf och sedan bara vara en mysande publik. Härliga, engagerade unge!


Fotnot: det slutade "så klart" med vatten på hela golvet och på mamman och på lilleman. Men det var det värt. Handdukar och nya, torra kläder har familjen gott om. Några bilder bjuds det tyvärr inte på, den stora datorn är nedmonterad - pysen ska få eget rum!

3 kommentarer:

  1. Men ååå. Bilder är det som Norrlandsmostrar hungrar efter mest! Men om du lovar att jag får se bilder på både vattenlek och Pysens sovrum sen så kanske kanske jag känner mig nöjd.

    SvaraRadera
  2. Mycket matte här då. Hälla i och ur. Prova, testa. Jättebra.

    SvaraRadera
  3. Åsa: Det får bli bildspam så snart det fins någonstans att koppla ihop den stora datorn. För närvarande är hallen belamrad med en stor garderob och ett skötbord.
    Mormor: Japp, han roade sig jättelänge med det där.

    SvaraRadera