tisdag 3 januari 2012

Julen

Mamman har ju haft annat för sig istället för att sitta framför datorn under den vecka (eller två, ähum) som gått. Så det får bli en expressammanfattning av julehelgen.

Tomten? : Han kom, var gammal (enligt lilleman iaf) och kunde inte läsa på paketen. Pysen var mycket skeptisk.

Maten? : Mycket och gott. Tyckte de vuxna iallafall. Lilleman gillade julmusten och köttbullarna. Pysen... satt knappt vid bordet ens.

Snön? : Nu ska den här sammanfattningen försöka hållas i en positiv anda, så detta ämne lämnas därhän. (men den som vet var kung Vinter bor kan väl rikta i en raket eller två mot hans...bakdel, så han kommer igång med det han förväntas göra!)

Paketen? : Oj. De var många. Och bra. Lilleman utropade "-åh, jag fick en saksak - så bra!" åt allt, inklusive tröjor, spel och DVD'er. Pysen pillade av papper och utropade "wow!" mest hela tiden. Om han så bra såg en låda av wellpapp...

Bäst? : Där blir det svårt att välja. Men lilleman säger nog julgodiset, keyboarden han fick av moster och eventuellt den radiostyrda bilen som "lilleman" nog behövde. Enligt pappan. Pysen har ägnat sin tid delat mellan dockan, dockvaggan och bilgaraget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar