torsdag 12 januari 2012

Tårar

Tänk, sedan mamman fick sina små gossar har hon verkligen blivit löjligt lättrörd. Innan dem kunde hon se fantastiska romatiska filmer, läsa biografier om tragiska livsöden och hemska skildringar om krig och barnmisshandel och känna en massa känslor i hjärtat. Men inte så mycket mer.

Men nu. Hujedamej. Emellanåt finns det ju ingen hejd!! Några biografier läses härmed icke längre. Och om mamman läser hemska nyheter sitter hon och ångrar sig länge, länge för hon kan inte hindra bilderna från att tränga sig på och skapa ännu mer fasansfulla fantasier och konsekvenser. För att inte tala om alla dessa TV-program! Oprah? Buhuuu... Extreme Home Makeover? Snyft, snyft. Barnmorskorna? Ojojoj, hualigen.

Och igår var mamman i Läkerol Arena (sjukt längesedan mamman var på hockey, så dumt av henne. tänk så roligt det är!!!). Innan matchen drar igång får små yttepyttehockeybarn visa upp sig på isen och bli presenterade. Sedan är det ytterligare pysslingar på skridskor som får äran att åka in med de stora grabbarna och hålla i den svenska flaggan. Förstå så stolta dessa barn måste ha varit?! Ujujuj, tänk... Snyft, snyft och tår i ögonvrån.

Ja som ni märker? Lättrörd var det ja.

1 kommentar:

  1. Jameneller huuuur! Hur kul som helst med hockey juh! Hörde av far att du varit iväg. Vi ska väl försöka ta oss vi också (lite närmare till arenan för oss) men är glad att jag inte var där ikväll. 1-3 till Brynäs...
    Jajja, nu har jag uppdaterat i alla fall. Enjoy!

    SvaraRadera