söndag 1 juli 2012

Ljudmakare

Pysen är inne i någon sorts "låta-precis-hur-mycket-och-gällt-som-helst" vilket gör att det emellanåt känns som om mammans trumhinnor tänker emigrera och hjärncellerna gömmer sig under kudden med fingrarna i öronen.

Lilleman däremot är inte så gäll av sig, däremot enträgen. Han pratar på och nöter vidare tills någon tröttnar och lyssnar på honom, oavsett vem denne någon precis höll på att prata med. Ungefär "rätt så" påfrestande det med.

Och sedan finns det ju någon i familjens omedelbara (för närvarande iaf) närhet som försett de små liven med instrument. Tänk så mycket mer oväsen det går att skapa bara man har en del hjälpmedel att tillgå!! Fast igår kväll klassades inget som oväsen faktiskt... När fyra små guldklimpar kommer nedtrallande för trappan och vill hålla konsert så där helt spontant - ja då får de faktiskt låta hur mycket som helst!

Banduppsättningen? Det var spindelmannen på gitarr, kungen på maraccas, älvan på keyboard/mikrofon och tjusiga damen på congas (som ni kan se bildbevis på nedan). Låtvalet? Tja, där är det lite svårare att vara tvärsäker faktiskt. Det var mest inräkningen som var tydlig ("oan, twu, freee, fåår"). Sedan brakade det lös på alla håll liksom. Alla körde sitt eget race...

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar