torsdag 20 augusti 2009

Roligt

Att vara mamma är härligt. Att vara sambo är väldigt trevligt. Att skura en äcklig ugn samtidigt som lilleman och sambo åker till kompisar, äter glass och leker... är varken härligt, trevligt eller roligt. Så det så.

Men, som den otroliga martyr och genomlidare mamman är (passa dig moder Theresa, här blir du snart utmanad! eller... inte) så överlever hon. Med mod och styrka (nåja, fanns det inte så mycket till att börja med så) i behåll så klarade hon biffen! Och ugnen. Men, det är äckligt, tråkigt, svettigt och... tja. tråkigt göra. Finns det något hemmaarbete mamman gladeligen skulle leja ut så är det just ugnsrengöring. Mamman dammsuger hellre varenda dag en månad i sträck med lillen PÅ dammsugaren. Mamman stryker hellre till och med. Och då är det illa gott folk. För stryka gör mamman oofta. Och ogärna.

Fast idag har varit en trevlig dag. Mamman och pappan har blivit bjudna på lillemans och mormors köttfärsbiffar. Lilleman bjöd på köttfärsmaskar och biffar som var i samma storlek som typ femkronor. Men, gott var det!!

1 kommentar:

  1. Jag kan göra en bild med ett kollage av flera bilder, när jag har fått ett program till det. Men det kan ta ett tag, men det ska göras. :D

    SvaraRadera