onsdag 21 april 2010

Bilresa

Imorgon ska mamman testa ork, tålamod, nerver och blodtryck. Här ska åkas bil. Med två små pojkar. I många mil. Ojoj, vad har mamman gett sig in på? Tur att mormorn och lillmostern följer med för att dela underhållningsansvaret.

Så på packningslistan står (förutom självklara x antal ombyten av kläder, blöjor, välling, nappar och vagn) bärbar DVD och CD-skivor med Mamma Mu väldigt högt upp. Gäller ju att göra resan uthärdlig för alla inblandade. Därför kommer inte DVD:n med Pingu eller Babar att följa med på resan. Dessa har mamman sett/hört till leda.

Vart går då färden? Jo, upp till mostern i Luleå. Lilleman genomförde ju faktiskt denna resa för inte alltför många månader sedan, då i sällskap med mormorn, morfarn och lillmoster. Så oron gäller inte så mycket den gossen. Näe, det kan bli lite tuffare med pysen. Speciellt som uppresan kommer genomföras på den del av dygnet då pysen väljer att visa sig från sin mindre charmiga och lättunderhållna sida - eftermiddag/kväll.

MEN - det kommer vara värt allting så klart!!

1 kommentar:

  1. Modig du! Många mil att sitta fastspänd när man har mycket spring i benen... Tur att det finns underhållning. Vi brukar ibland få stanna för en "röra på sig" paus i Tönnebro när vi åker till Gävle ;-) Ingen av mina killar har faktiskt åkt bil längre än ca 25 mil i sträck! (och då är ju Tim ändå 9!)

    SvaraRadera