söndag 11 april 2010

Söndag

Idag har lilleman och pappan varit på det billiga byggvaruhuset och shoppat pellets och panelvirke till altanen. Men, det blev inte vilken resa som helst! Det blev ett riktigt äventyr...

Först blev pappan stoppad av "farbror polisen" och fick blåsa i ett rör. Enligt lilleman fick pappa blåsa så farbror polisen kunde kolla så att pappa inte druckit öl i bilen. Det hade han inte. Farbror polisen hade tydligen en rätt lugn söndag förmiddag, för han hade tid att stoppa in huvudet i baksätet och prata lite med lilleman också. Men han slapp blåsa iallafall.

Sedan var det dags för nästa spännande del. Byggvaruhuset! Där jobbade nästa trevliga och pedagogiska person (kryllar tydligen av dem idag) - för lilleman kom hem med en alldeles egen tumstock. Den hade han fått av "killen som jobbar där" och han hade också tydligt sagt att det var bara lillemans tumstock. Pappa fick minsann hålla till godo med sin egen.

Som avrundning på det hela kom mammans gossar hem med korv och bröd, så lunchen tillagades utomhus på grillen och inmundigades ute i vårsolens glans.

1 kommentar:

  1. Inte illa! Krama dina pojkar från mig och hoppas att dagen fortsätter på detta underbara sätt.

    SvaraRadera