onsdag 28 september 2011

Akustik

Igår träffade mamman och pappan farbror prästen inför detta. Gossarna var med för att få kika i kyrkan och kanske prova/pilla på det mesta så man inte behöver göra det då.

Eller. Så har de provat ut vad som var roligast så de vet precis vad de ska plocka fram när det väl gäller. För lillemans del kanske hans favorit blir en smula svår att genomföra - han kröp under alla bänkar. Däremot går pysens aktivitet alldeles utmärkt att göra precis när som helst. Han tyckte det var väldigt roligt att prova sin rösts allra högsta toner. Och de är höga och gälla. Till och med den erfarne farbror prästen "berömde" dem.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

    SvaraRadera