tisdag 5 januari 2010

Bättre

Nåväl, tack och lov är inte alla dagar som gårdagen. Dagen idag har varit helt klart bättre. Började riktigt mysigt och bra imorse, fortsatte med ett skakigt mellanspel på förmiddagen (som dock rara mormorn lyckades rädda) och en riktigt rolig mathandlingsstund (vilken hit de är de där varuvagnarna som har en bil längst fram!).

Lilleman gjorde en mycket bra insats som shoppingassistent, mamman visste inte hur hon skulle lösa problemet med en full papperskasse, en plastpåse och en förpackning välling fördelat på ynka två armar (någon miss där i konstruktionen av mammor kanske??) och många metrar till bilen. Men - ingen fara när det finns sådana duktiga små killar som lilleman! Vällingpaketet tog han ansvar för hela vägen fram till bilens baksäte (nä, någon baklucka var det inte att tänka på att få upp i denna kyla). Det var till och med så att en okänd äldre farbror stannade och berömde mammans duktiga hjälpreda!

Avslutar med en finfin bild från en annan bra dag. Bilden kombinerar två av mammans största lyckoämnen i livet i perfekt harmoni:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar